Ehhez mit szóltok, létezik ilyen?
Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok, szüleim rengeteget veszekedtek, úgymond egy ördögi körbe kerültek, faterom túlzott féltékenysége, ebből kifolyó alkoholizálása és anyám türelmetlen gyerekessége miatt. Eddig az ilyen veszekedéses estéket mindig idebenn kuksolva éltem át. Mostanra elegem lett, gondoltam egyet és elbeszélgettem mindkét féllel külön-külön. Akkora hatást gyakoroltam rájuk, hogy mind a kettő tőlem vár tanácsokat, értitek a 16éves fiúktól. Egyetlen nap alatt a senkiből aki a szobában kuksol, bölcs tanácsadó lettem. Ez kész agyrém, mint valami szürreális valóság, annyi érzelem kavarog bennem, hogy az hihetetlen. Nekem kellett elintéznem, hogy vérontás nélkül aludjanak el a szobában. Anyám meg mint valami gyerek itt hisztizik nekem. MOST MIVAN, EZEK NEVELTEK FEL??? Mi ez az egész, kire nézzek fel ezek után?2010. jún. 24. 21:24
1/2 anonim válasza:
Kérdésedre a válasz... Igen, létezik ilyen, mivel most mesélted.
2/2 Zzita válasza:
Nem értem, miért nem válnak el? Talán neked is jobb lenne, ha mindketten új életet kezdenének úgymond, és nem lenne szükség a te tanácsaidra. Úgy tűnik hallgatnak rád, én a helyedben legközelebb ezt tanácsolnám..Persze elég sok körülményt nem ismerek, lehet ,hogy nem jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!