Aion-ra free farmbot?
Tudom, sok ember megveti azt, aki csal egy játékban(ez érthető is), de egy p2w játéknál sajnos rákényszerül az ember, hogy megkönnyítse a dolgát, főleg, ha dolgozó, nem otthon gubbasztó személyről van szó, illetve nincs szíve 100 eurókat költeni sehova, mert inkább jobb dologra fordítaná. Rengeteg bot van jelenleg a játékban, akik egyáltalán semmilyen ban-t nem kapnak. Már reportolni sem lehet az embereket in game.
Rátérve a lényegre, hogy szeretnék egy szimpla botot, aki farmolna számomra, nem érdekelnek a más fajta dolgok, mint p.: fly, no motion és egyéb csalások. Találtam párat, ami fizetős. Még ha szánnék is rá pénzt, kipróbáláskor a működtetés jó pár gondod okozott, illetve működése nem teljesen megfelelő.
Dolgozo, nem otthon gubbaszto, teljesen f2p jatekoskent semmi szuksegem nem volt farmbotra. Foleg hogy ertelmes dolgot nemigen tudsz farmolni, ami esik az fillerekert van a brokerben.
Az egesz farmbotolasnak valodi penzszerzes a lenyege.
Foleg ingyenes. Ne nevettess.
9 evet Aion-oztam, eleg messze vagyok az atlag allatti jatekosoktol.
A kerdesedre meg kaptal valaszt. Nincs normalis ingyenes bot. Fizetos van. Mivel a botolas lenyege elsosorban a valodi penz szerzese.
Es megis mit akarsz most farmolni az update ota? Craft anyagok esnek, azokat meg a mar letezo botok fillerekert aruljak.
Ha meg mindenkepp ingyen kell, akkor csinalj makro parancsot. Ha jol csinalod pont olyan mint a botolas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!