Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha a munkahelyemen bevezetem...

JdfGabrella kérdése:

Ha a munkahelyemen bevezetem a káromkodás Perselyt (1000 forint 1 káromkodás) mennyit keresek vele?

Figyelt kérdés
Pénzre lenne szükségem.

2018. okt. 27. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit. Nem tudom ki vagy a munkahelyeden hogy leállhatsz dirigálni meg szabályokat fektetni, de semmire nem mennél vele. Ilyenkor nem azt tanulja meg az ember, hogy nem illik káromkodni, hanem hogy az előtt nem szabad aki kitalálta a büntetést. Majd a hátad mögött mennek ugyanúgy az anyázások, ugyanis önkényesen egyik napról a másikra te garantáltan nem fogod senki személyiségét meg munkamorálját megváltoztatni.
2018. okt. 27. 10:41
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

Fordítva ülsz a lovon!

- TE nem tudod bevezetni, mert ahhoz közös beleegyezés szükséges,

- ha a beleegyezés közös, akkor a persely-pénz azoké, akik beleegyeztek, tehát közös,

- amúgy pedig, ki vagy te a közösségben, hogy akaratod szerint büntetnéd annak tagjait, ráadásul lenyúlnád pénzüket?

2018. okt. 27. 11:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahol meg esetleg van ilyen tutira nem ezres alapon működik hanem ~50-100Ft körül...
2018. okt. 27. 12:07
 4/4 A kérdező kommentje:
A mamámtol kértem anyagi támogatást.
2018. okt. 27. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!