Mi a véleményetek a Kira névről?
Figyelt kérdés
Nem Kíra hanem Kira. Van rövid i betűs változata.2010. jún. 24. 19:53
1/23 anonim válasza:
Izlések és pofonok nekem annyira nem tetszik!
4/23 anonim válasza:
Nekem tetszik. Főleg h a Death note jut róla eszembe (imádom a japánokat). :D
5/23 anonim válasza:
Én ezt a nevet találtam ki mikor terhes voltam, hogy ha lány akkor ezt kapja. Elmondtam a barátnőmnek is, aki velem egy időben volt babás. Aztán nekem fiam lett, neki lánya, és egész egyszerűen ellopta az ötletemet. Az ő gyereke lett Kira, amit sajnálok, mert így ha a 2. kicsi lány lesz, már nem adom ezt neki. Szóval nekem tetszik!!
6/23 anonim válasza:
19:58: Nekem is a Death Note jutott róla eszembe. Amikor megláttam megszólalok: "Mi van Light-tal?"
7/23 anonim válasza:
Imádom ezt a nevet az én kislányomat is így fogják hívni!!
8/23 anonim válasza:
Szomszédban a kislányt így hívják de régen azt hittem a kutyának adták ezt a nevet xD...nekem nem annyira tetszik vannak sokkal szebb nevek is:D
9/23 anonim válasza:
valamikor tetszett, de már túl divatnév lett, így kiesett a kedvencek közül
10/23 anonim válasza:
A barátnőm kutyáját így hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!