Mi a véleményetek arról, ha egy benzinkúton (MOL) lány placcos dolgozik?
30 éves vagyok, és muszáj kimennem placcra, a lányok közül csak nekem kell kimenni...
Én személy szerint megalázónak tartom, hogy fiatal fiúkhoz, férfiakhoz kell odamennem lány létemre hogy segíthetek-e. Javarészt elküldenek. A többi hogy gázpalackot kell emelgetnem, ha szakad, ha fúj, ki kell mennem. Havat is kellett lapátolnom már. Nem vagyok kényes, csak a véleményetekre lennék kíváncsi. Köszönöm aki ír.
Nem értem, mik ezekkel a prpoblémáid. A gázpalackok nem olyan nehezek, de ha gyenge vagy, majd belejössz (mi egy benzinkútas Pick-Pack pontot használunk, ahol a csaj annyira gyenge vagy kényes, hogy a 10 kilós kis rendelést sem hajlandó felemelni, nehezen tudok napirendre térni fölötte, én nyilván kilométerekre elviszem, ha kell s én is elég gyönge, lusta nő vagyok, de nem ijedek meg egy kis cipekedéstől, az életben gyakran kell). Én is lapátolok havat, egyszer sarkon levő házban laktam és a fiúk ilyen kis "túl városiak" voltak, akik nem értették, miért nekik kellene, én pedig azon az egy alkalmon nem vitáztam, jobb volt nekem így.
Mi abban a megalázó, hogy felajánlod a segítséged? Ez a munkád, nem? S különben is. Nem a testedet ajánlod fel, legalábbis nem úgy :)
Egyenjogúság van, nem?
Tehát nő is nyugodtan segíthet férfinak bármiben. Ezen kívül elvégezhet bármilyen munkát, amire férfi képes.
Ezt jelenti az egyenjogúság.
Amilyen munkára fizikailag nem vagy alkalmas, arra meg ne jelentkezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!