Nem tudom mit tegyek! Mi lenne a megoldás?
Figyelt kérdés
Ráírtam egy fiúra akit egyébként ismerek csak nem szoktunk beszélgetni.
Jókat beszéltünk de ma elmesélte 2 lánynak ezt az egészet és az a 2 lány egyfolytában piszkál a suliban,mindig mondják,hogy gyere ide de soha nem megyek oda. Meg h xy itt a barátnőd! Nem vagyok belé szerelmes meg semmi...de ez így nagyon rossz. Próbálom őket kerülni de nem tudom,mert mindig engem keresnek. Nem szeretném h az egész iskola ezt fújja. Kérlek segítsetek!!!
2018. okt. 25. 12:24
1/4 anonim válasza:
Küld el őket a qrva anyjukba, oszt jónapot! Különben ha szerelmes lennél bele, ahhoz se lenne semmi közük. Másnak talán nincs kapcsolata a suliban? Vagy abban mi a "szerelem" hogy egy fiú és egy lány beszélgetnek? Honnan jöttek ezek, a Holdról? És általában a két kis hülyének nincs saját élete, hogy inkább azzal törődjenek? Mint a vénasszonyok valami tanyán... szánalmasak, és ezt is közölheted velük.
2/4 anonim válasza:
Igaza van az 1-esnek, erőt kell demonstrálnod! Ez másképp nem megy... Ha látják rajtad, hogy határozottan és keményen képes vagy megvédeni magad, akkor majd nem csak ők, de mások sem mernek majd kötekedni veled.
3/4 anonim válasza:
Amúgy ők még sosem beszélgettek fiúval? Netán apáca zárdában élnek? Ja, persze a beszélgetés a szerelem jele, nem is minimum a smárolás... hülyék ezek nagyon. XD
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sokat segítettek! Ha gondoljátok írhattok még.
2018. okt. 25. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!