Hogy tudom egy Librin rendelt könyv árát visszakapni?
Minek akarod visszaadni ha nincs baja?
Egyébként azt már sehogy, olvastam, hogy ha nem vagy elégedett a könyv tartalmával, de sértetlen állapotban van, akkor 1 vagy 2 héten belül (már nem emlékszem pontosan) visszaadhatod.
De ha már 3 hete nálad van, akkor az már felejtős.
Az átvételtől számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül el lehet állni a vásáástól.
A termék csak a megismeréshez szükséges mértékben lehet használt. Pl. egy bakancsot a lakásban felpróbálhatsz, de egy próbstúra már rendes használatnak számít.
Egy könyvön igazán nincs mit kipróbálni.
Ha kifogástalan állapotban van, nemérződik rajta használat, akkor két heted lett volna arra, hogy jelezd, meggondoltad magad.
A Libri eljárását nem ismerem, de szinte biztos, hogy a szállítási költséget nem nyelik le.
Röviden: sehogy.
Add el a könyvet.
Én ugyan nem vagyok Libris dolgozó, de a törvényt kötelezően ismernem kell, a munkám miatt.
Az interneten rendelt termékeket az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül vissza lehet vinni, küldeni.
A feltételeket már írtam.
A Libri nem áll a törvények felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!