Hogy lehet üzenetet küldeni a BTS-nek?
Kicsit nehéz elfogadni,de ez van,sajnos nem sok esély van rá hogy látni fogják vagy elolvassák esetleg vissza irnak.
Általában tweeteket szoktak olvasni,a képeik alá irhatsz angolul de ha tudsz akkor koreaiul,Jhope szokta a privát leveleket olvasni és Suga is,de bisztos vagyok benne hogy a többi tag is
Mikor live-olnak ott is leirhatod amit szeretnél,szinte bisztos hogy elolvassa
V nem rég kapott egy kisfiútól levelet és válaszolt neki,érthetődő hogy egy gyerek,és V tudja hogy ha nem válaszolna a levélre akkor annak a gyereknek szélt törné az álmát
szerintem kézzel irott levéllel többet érsz)))
Hát valahol azt olvastam, hogy már nem 'fogadnak' leveleket/csomagokat. Mind mielőtt a fiúkhoz kerülnének, ki dobják vagy jobb esetben csak el rakják egy raktárba. Gondolkoztatok már azon, hogy amikor fansign-en ajándékoznak az armyk a tagoknak ajándékot pl:plüss... Stb azt hova rakják a fiúk elől? Nyilván nem náluk vannak. 100%
Ki tudja🤷
@18:02
Nézzetek már ki egy kicsit a rózsaszín buborékba zárt cuki muki álomvilágotokból a valóságba. Szerintetek mennyire érdekli őket hogy az ügynökségük mit csinál a rajongóik leveleivel? Ők zenét csinálnak, klippet forgatnak, koncerteznek, túrnéznak, mikor van egy csepp szabadidejük, szerintetek nincs jobb dolguk mint hogy a rajongók által küldött temérdek kacattal foglalkozzanak? :D Nőjetek már fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!