Tetszik egy srác. Mit tegyek?
Sziasztok. Van egy 7.-es srác tetszik, én 6.-as vagyok. A srác szeret kosarazni, és vicces. Nincs meg semmije, vagyis hogy telefonszám, facebook, snapchat, insta, messenger...
Nem merek odamenni. A barátaim nem tudják. Mit tegyek?
Ha fiú vagy - hagyd őt és inkább tanulj!
Ha lány vagy - hagyd őt és inkább tanulj!
A legegyszerubb ha ugy allsz, hogy lasson. Figyeld es ha eszrevesz akkor lejts egy szivbol jovo mosolyt.
Ha visszamosolyog akkor vagy akkor menj oda, nem baj ha kozben a foldet nezed, ha korulmenyes odamenni, akkor menj oda hozza akarmikor maskor mikor konnyen oda tudsz menni.
ha masokkal egyutt van szimplan bemutatkozas nelkul kerdezd meg, hogy rad tud e szanni egy percet es alj kicsit odebb mielott valaszolhatna
ha vegre rad,figyel akkor csak mond el ki vagy es miert kerested fel, ez azert jo, mert leveszi rolad a terhet es,onnantol neki kell kitalalnia hogy mi legyen
ha akarmikor tul nagynak erzed a kozonseget ezek kozben akkor csak oszpontosits minden erzekedet minden eroddel a szemebe es ra, ezzel konnyen kizarhatod masok jelenletet.
Kedves 3. és 4. válaszoló!
Valóban nagyon jó tanácsokat adtok a fiatal, bátortalan kezdőknek, de nem veszitek figyelembe a kérdező és érdeklődése alanyának az életkorát: szerintem 12 és 13 évesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!