Nos rendeltem ebay ről arra vagyok kíváncsi hogy amit rendelünk mi felhasználók azt átellenőrzik a tartalmát?
A helyesírás nem annyira veszélyes, de a megfogalmazás igen. Kik nézik át? Kik ellenőrzik? Nagyon magyartalan, s nem tudom, mit akarsz tudni.
Ha biztonsági ellenőrzésre gondolsz, az bármilyen csomagnál és levélnél előfordulHAT.
Vámvizsgálat akkor, ha unión kívülről jön.
Minden külföldről érkező csomagot átvizsgálnak, nem csak az EU-n kívülit. Arra legfeljebb a vámeljárás vonatkozik. Első körben drogkereső kutyákkal a beérkező egységeket, amiből már ki lehet szűrni néhány tipikus kábítószert, majd utána tételesen röntgen alatt is átmennek, ahol még feltűnő ha tabletta vagy por vagy egyéb növényi törmelék van elrejtve olyan dologba, amiben nem szabadna lennie.
Ha drogot rendeltél, van mitől tartanod. De ahhoz nagyon bevállalósnak (vagy hülyének) kell lenni. Máskülönben miért érdekelne?
Pont ma látta a tévébem, hogy autó dugattyújában retettek el kokaint, Semmi közül hozzá?
Ha nem vizsgálják át a csomagot, akkor honnan tudják, mi a valódi tartalma?
Ha legális a rendelt dolog, akkor miért izgat az, hogy átvizsgálják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!