Mi a véleményetek a Sára névről?
Köszönöm a válaszokat. :)
1.: Igen, pont ezért utálom nagyon öreges, régies és a mamámat is így hívják. Bár szerencsére a becézése sokat fiatalít, mint pl.: Sári, Saci
2.: Köszönöm, anyukám is ezt gondolja, ezért adta nekem ezt a nevet. Neki már gyerekkorában is a Sára volt a kedvenc neve, de nem szeretném elmondani neki hogy utálom mert biztosan megbántanám.
Nekem pedig nagyon tetszik. Egyszerre komoly és nőies, de egy kislánynak sem öreges. Az egyik kedvenc női nevem.
Hidd el, én Júlia vagyok. Mindenki áradozik róla, hogy mennyire gyönyörű, és “romantikus” nevem van... hát, én nem így gondolom. 😅
Ki tudok futni a világegyetemből a Julcsi, Julika, Juliska, Julcsa becézésektől, ehhez képest a Sári vagy a Saci ezerszer jobb.
Köszönöm szépen, ezek a szavak jól estek.
Az egyik nagyon jó barátnőmet is Júliának hívják, ezért nekem tetszik. Valóban olyan romantikus és nyugtató hangzása van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!