Thomas994 kérdése:
Honnan érdemes autot behozzni?
Figyelt kérdés
Honnan volna érdemesebb autot behozni Magyarországra? Németből vagy inkább Ausztriából?Angliából szerettem volna eddig de lebeszéltek róla#vétel #behozzatal
2018. okt. 9. 23:14
3/6 A kérdező kommentje:
Hollandia?azon még nem is gondolkoztam árba jobbak mint otthon?
2018. okt. 10. 08:40
4/6 A kérdező kommentje:
Tudnátok olyan oldalt mondani ahol kereshettek kocsikat?néztem neten de annyira rossz oldalakat dobot ki..
2018. okt. 10. 15:00
5/6 anonim válasza:
Ha már itt elakadsz, akkor mit is szeretnél?
6/6 anonim válasza:
Én is gondolkozom külföldről behozott autón, de csak azért, mert hobbi autót (második, csak hétvégente használt, egyébként teljesen felesleges lom, de hát autób*zi vagyok vagy mi...) keresek és az nemhogy itthon, hanem Európában is ritka, ezért muszáj vagyok kint is keresni... egyéb esetben csak itthon keresnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!