Milyen legyen a romantikus meglepetés este a barátomnak?
A rózsa fehérnemű ötlet jó gyertyákkal
Ha meg tudod oldani menjetek hotelbe nem tudom merre laksz de nagyjából 10.000ft körül 1 éjszakára már kapsz normális szobát:) kézzel fogható dolog
Csináltass neki valamit ,graviroztass vagy ilyesmi nézzd meg egy kreatív bolt oldalát rengetek otlet van
Nem tudom mennyire szeretsz kreativkodni én kinyomtattam egy közös képet (dmbe 100ftkb ) papir írószerbe vettem keményebb papirt nem tudom hogy hívják. Félbe hajtottam az egyik oldalt a közös kép volt a másik oldalra meg leírtam mi mindent szeretek benne és legfökepp köszönöm h van .
Lehet padinak túl nyálas,az én párom örömmel fogadta (én szeretek ilyeneket csinálni)
A másik amit majd később tervezek csináltatok egy fadobozt valamit ráíratom hogy ha rossz napod van vagy hogyha néha haragudnál ram (meg nem tudom melyik lesz )...
És 100 papir cetlit rakok bele amire mindre írok hogy miért szeretem mit szeretek benne közös élményeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!