Hogy vegyem rá anyát?
Hogy megengedj, hogy elolvassam a Szürke ötven árnyalatát?
16 éves vagyok ő olvasta. Nekem meg nem akarja megengedni, mert szerinte nem nekem való.
Szerintem sem neked való. Én alapból nem
olvasnám. S egy 16 évesnek meg főleg nem adnám. Ha már valami szexuálisat akarna olvasni, akkor más "értelmesebb" művet javasolnék neki. Amiből esetleg tanulhat is vmit a szexualításról.
Ha meg nagyon el akarod olvasni, akkor ne anyukád példányát. Egyszerűen vegyél egyett magadnak vagy ha barátnőid közül vkinek megvan, kérd el. Titokban pedig elolvasod!
22L
Ineg, de ha titokba olvasom megtalálhatja nálam a könyvet.
Amúgy Januárba leszek 17
Hogyan. Szokott nálad pakolni? Belenézni a táskádba? Vagy miért találná meg. Egyébként mi izgat annyira abban a könyvben? Bocsi, de számomra annyira, de annyira nem érthető. Elmagyarázod nekem?
Ha olvasta se úgy gondolja nem neked való szerintem nem sok mindennel lehet meggyőzni. Lehet fél, hogy ez elrontaná a szexualításról kialakított képed.
Igen, de nem szeretem a pdf-et rontja a szemet meg túl kicsi.
Én a könyvet szeretem, amit a kezembe foghatok.
Vmi megoldás csak van, ha már annyira elakarod olvasni. Bár tényleg nem értem miért.
Esetleg veszel egyet, bekötöd vmi papírba, s berakod a táskádba a sulis dolgok mellé. Buszon, vonaton vagy gyalog oda meg hazafelé meg olvasod. Ez nem lenne megoldás?
De tényleg miért akarod elolvasni?!
Azt értem, hogy érdekel! De mi keltette fel a figyelmed a könyvvel kapcsolatban?
Anyukádat nem hiszem, hogy meg lehetne győzni. Ha megveszed felsz, hogy megtalálja.(bar tuti meglehetne oldani). Pdfben fáj a szemed, amúgy nekem is. Akkor?
Nem hinném, hogy ha a könyv elolvasásának puszta ténye ennyi bonyodalmat okoz, kkor el kellen olvasnod egy ilyen témájú könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!