Skinheadek! Miért ne tűrjem be a farmert a bakancsba?
Figyelt kérdés
Tegnap megvettem az első magasszárú (8 soros) bakancsomat (idáig 3 soros volt). És mikor egy jó haverom meglátta hogy be van tűrve a farmer, nagyon csúnyán nézett és ideges lett és mondta hogy hajtsam fel a végét. Nem értem, miért?2018. okt. 6. 14:08
2/8 A kérdező kommentje:
Pedig elég sok betűrt nadrágot is látok..
2018. okt. 6. 15:27
3/8 anonim válasza:
Én militarista vagyok, nem skinhead, de én is betűröm a rendes nadrág szárát a bakancsba. A katonaságnál így szabályos, azért teszem, és amúgyis jobban véd a hidegtől.
A vegyvédelmi nadrág szárát viszont nem tűröm be.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem.. viszont azt még mindig nem, hogy mi baja lehetett azzal, hogy betűrtem..🤔😂
2018. okt. 6. 22:52
6/8 anonim válasza:
1.Rondán néz ki.
2.Régen se türték be a farmert a bakkancsba, vagy is az oldschool szeretete is játszik, a skinheadek meg eléggé konzervatívak ha azt nézzük.
3.Inkább a punkok meg a rokkerek tűrik be.
7/8 A kérdező kommentje:
Koszi
2018. okt. 16. 18:52
8/8 anonim válasza:
Mert az első Skinheadek sem tűrték be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!