Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit rajzolnak a dpressziósok?

Mit rajzolnak a dpressziósok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 17:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Pl. ezt a képet nézd meg: [link]

Ezt Van Gogh festette. Jó, azért is ilyen, mert posztimpresszionista... De sztem ha Van Gogh festményeit nézed, azokon eléggé látszik, hogy hogyan fest és rajzol egy depressziós ember.

2010. jún. 23. 17:33
 12/27 anonim ***** válasza:

3.író vok

hát a fa az változó mer a családi körülmények is függenek tőle.

én picit szoktam rajzolniXD

2010. jún. 23. 17:34
 13/27 anonim ***** válasza:

láttam már depis rajzot,és azokon olyanok voltak,mint pl.egy síró lány,felvágott csuklójú lány,egy döglött galamb,egy elütött macska...

elég lehangoló volt,az tuti.

2010. jún. 23. 17:41
 14/27 A kérdező kommentje:
És az akasztott ember ?
2010. jún. 23. 17:42
 15/27 anonim ***** válasza:
Amúgy miért kérdezed?
2010. jún. 23. 17:53
 16/27 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy előbb-utbb megkérdi valaki. Hm. Nem olvastad, a kérdésre választ kell írni, nem újabb kérdést.
2010. jún. 23. 17:56
 17/27 anonim ***** válasza:

Itt találsz néhány képet, az oldal alján lapozhatsz.

[link]

2010. jún. 23. 17:58
 18/27 anonim ***** válasza:
milyen az az akasztott ember?(részletesen)
2010. jún. 23. 17:58
 19/27 anonim ***** válasza:
fel van akasztva.
2010. jún. 23. 18:02
 20/27 anonim ***** válasza:
66%

Attól is függ milyen korú az illető ill. milyen rajzi szinten áll.

Ha az illető nem tanult rajzolni és nincs gyakorlata, nem túl választékos a megfogalmazás, főként az érzelmei vezérlik... Gyakran jelennek meg dalszöveg vagy versrészletek.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha konyít valamit a dologhoz akkor ilyesmit. Finomabb, választékosabb a kifejezésmód. Már nem biztos, hogy szükségét látja szövegekkel teleírni. Tipikus rossz időszakát élő művész-tanonc vagy művészet közeli felnőtt munkái:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A hivatásos művészenél már nem ilyen könnyű beazonosítani a dolgokat, mert nekik már külön kifejezés nyelvük szokott lenni...

Nem árt azonban egyénhez viszonítani. Vannak emberek,akik egyszerűen kedvelik a morbidabb témákat... De ettől még nem depressziós.

Az hogy koponyákat rajzol még nem feltétlen a depresszió jele, lehet, hogy csak anatómiát tanul.

2010. jún. 23. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!