Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a különbség a BTS és a...

Ggboy303 kérdése:

Mi a különbség a BTS és a BT21 között?

Figyelt kérdés
Én eddig azt hittem, hogy ugyan az. De most láttam valahol, hogy "I love BTS and BT21". Most mi a különbség?

2018. okt. 4. 19:31
 1/6 anonim válasza:
3%
Az, hogy az egyiktől jobban kedvem támad öngyilkos lenni, mint a másiktól, ami rákot okoz.
2018. okt. 4. 19:58
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
AKA egyik hitványabb, mint a másik.
2018. okt. 4. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:
98%
A bts a csapat, a bt21 pedig a fiúk alteregói, kis rajzfigurák formájában akik szerepelnek merch cuccokon(pl pizsama, kulcstartó, plüss stb) és kis "mesék" játszódnak le a szereplésükkel.
2018. okt. 4. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
#1 Te már alapból egy agyrákos emberi fosadvány vagy.
2018. okt. 5. 10:00
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
#1 szégyeld már el magad jó?kösz
2018. okt. 6. 20:03
 6/6 anonim válasza:
100%
Nem értem mi értelme itt leoltami egymást... #1 senki nem erre volt kíváncsi, ha nem tudod valahogyan levezetni a feszültséget menjél máshova, ne pedig random oltogatni olyan dolgojat, amiről nem tudsz semmit. Ti pedig, akik tudjátok, hogy hülyeséget beszél, ne is foglalkoztatók vele😊. Csak szar napja volt, a lényeg, hogy mindenki megőrizze a hideg vérét😉
2019. jan. 21. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!