Kérlek tudnátok mondani sportos, lehetőleg röpis animéket?
Ugyan nem nézek sport témájú animéket, így ajánlani sem tudok konkrét műveket, de miért nem keresel rá a "röplabda" és "kosárlabda" cimkékre az AnimeAddicts vagy az AniDB oldalakon?
Amiknek jó az értékelése, vagy látod, hogy sokaknak kedvence, az nagy valószínűséggel megér egy próbát.
Tök jó ez az AnimeAddicts, ha nem vagy regisztrálva akkor b××szd meg, mert semmit se tudsz megnézni.
Én a One Outs-ot ajánlom, bár ez baseball-os, de jó sportanime, az egésznek hasonlít a hangulata a Death Note teniszes részére.
Még mindig ugyanaz:
Röpisből ha nem is de kosaras animéből ajánlom a a Slam Dunk-et (1993as de tök jó) vagy ha ezek ugyan nem is kosaras/röpis animék de két boxos/sportos anime: Hajime no ippo és Megalo Box (utóbbi fél éve se, hogy kijött)
[link] - az összes sport anime.
Ami amúgy még nagyon jó, az a Baby Steps (teniszes) illetve a Diamond no Ace , Major (mindkettő baseballos), meg én úgy kb. az összes sport animét szeretem, szóval lehet a fenti linken szemezgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!