Keresek egy rajzfilmet. Tudsz segíteni?
Sziasztok. Keresek egy rajzfilmet ahol a főszereplő egy cica és a gazdája. A nevüket sajnos nem tudom. A cica talán sárga színű volt,a gazdája magas ember,talán zöld fehér salopéta volt rajta. A cica mindig a gazdája vállán ült s ketten mentek erre arra s éltek át különböző helyzeteket. Nagyon jó barátságban voltak,a mese címe a cica neve volt. Nagyon cuki rajzfilm,az igaz barátságról szól. Mikor már vége volt a rajzfilmnek,a gazdának volt egy hintaszéke,oda leültek s mindig megbeszélték az aznapi kalandjukat.
Légy szíves ha tudsz segíts,nagyon fontos lenne. Nagyon szerettem azt a rajzfilmet s ha megkapom,újra fel szeretném idézni a gyerekkorom. Kb 8-10 éve vetíthették a minimax-on
Köszi a segítséget😊
Szia!
Megpróbáltam megkeresni a leírásod alapján, több kevesebb sikerrel találtam is ahhoz passzoló mesét:
Remélem ez az, de ha mégse, akkor keresek tovább. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!