Hogyan tanuljam meg kezelni, elfelejteni az ilyen helyzeteket?
Figyelt kérdés
Ma tesin elsírtam magamat, és utána is rossz kedvem volt, most meg sírva ebédeltem így hazaérve:( A következő történt: a tanárunk mindig kivisz minket futni.(egy patakkor 800m, 3at szoktunk). Nem vagyok nagy futó,se sportoló, hobbijaim is ülősek(zene,rajz) Nekem nagyon nehezen mennek ezek a futások na most a 2.körre volt 4:30percünk. Én 5:00re értem be kb. És mondott vmit a tanár h a nyugdíjasok jobbat futnak én meg visszamontam H esetleg ön nem futná le 4percre H példát mutasson. Erre elkezdte h majd akkor szájaljak ha teljesítek és nekem ez a feladatom h ennyit fussak és teljesítsek ennyi időre és 800m nem nagy cucc stb. Aztán meg még mondta H ő ennyi idősen 2:15re futott(ezt már nem nekem mondta,egyébként férfi a tanár) aztán a 3.körre volt 4percünk. Majd meg haltam a végére,egy lány ebből az indokból elsírta magát, és hát én is elkezdtem. Nem azért mert alig kaptam levegőt,inkább azért mert amikor beértem is azt mondta h ez már nem rossz. De nekem ez nem H nem rossz, szuper! Legjobb teljesítményemet nyujtom:(egyébként nem vagyok túlsúlyos:161cm 50kg)És még most is sírok ezen. Normális ember leszarná H mit mond, én meg még mindig itt bőgök rajta.. nagyon nem szeretem ha leszidnak stb. simán elaírom magamat, és még utána is. Ezzel lehetne vmit kezdeni???2018. szept. 28. 13:37
11/12 Wadmalac válasza:
"Egyszerűen ilyen a lelkivilágom"
Addig, amíg elintézed azzal, hogy nem tudsz rajta változtatni. Amint nem raksz magad elé ilyen gátat, máris menni fog.
12/12 A kérdező kommentje:
Milyen gátat?? Ilyenek évente 5x történnek max. Kibukni meg az igazságtalanságon kiszoktam, de ezen nem szeretnék változtatni. Egyedül azon szeretnék változtatni h ne sírjak ilyen helyzetekben(nem szoktam egyébként,de néha kitörik belőlem)
2018. okt. 4. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!