Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan ne legyek büdös öregember?

Hogyan ne legyek büdös öregember?

Figyelt kérdés

Hogy lehetne ezt elkerülni?

30 vagyok

Szegény öregeknek olyan dohos nehéz szaguk van. Én nem akarok majd ilyen lenni, a környezetem terhére lenni.

Amit megteszek hogy sportolok, és rendszeresen tisztálkodom... hosszú távon ez elég. És lélekben is fiatal maradok

2018. szept. 25. 06:32
 1/5 anonim válasza:
idosen csokkeni fognak az erzekeid nem fogod erezni magadon hogy budos vagy nem fogod latni hogy a tanyer amit elmosogattal az meg mindig piszkos true story :D
2018. szept. 25. 06:46
 2/5 anonim ***** válasza:
A szervezet ahogy öregszik megváltoznak a test kémiai folyamatai, ez nem csak kizárólag fürdés nem fürdés kérdése.
2018. szept. 25. 09:21
 3/5 ThodEE GoD ***** válasza:
Délutáni rendszeres pihenés segíthet főleg ha az ember munkából hazafelé vezetés közben teszi ;)
2018. szept. 25. 10:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Amikor a mosás és a teregetés megoldhatatlan feladat lesz az ízületi fájdalmak miatt 82 évesen, akkor majd te is segítséget kérsz a fiataloktól :-)
2018. szept. 25. 11:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Élj gyorsan, halj fiatalon....ismered nem?
2021. szept. 18. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!