Hogyan ne legyek büdös öregember?
Figyelt kérdés
Hogy lehetne ezt elkerülni?
30 vagyok
Szegény öregeknek olyan dohos nehéz szaguk van. Én nem akarok majd ilyen lenni, a környezetem terhére lenni.
Amit megteszek hogy sportolok, és rendszeresen tisztálkodom... hosszú távon ez elég. És lélekben is fiatal maradok
2018. szept. 25. 06:32
1/5 anonim válasza:
idosen csokkeni fognak az erzekeid nem fogod erezni magadon hogy budos vagy nem fogod latni hogy a tanyer amit elmosogattal az meg mindig piszkos true story :D
2/5 anonim válasza:
A szervezet ahogy öregszik megváltoznak a test kémiai folyamatai, ez nem csak kizárólag fürdés nem fürdés kérdése.
3/5 ThodEE GoD válasza:
Délutáni rendszeres pihenés segíthet főleg ha az ember munkából hazafelé vezetés közben teszi ;)
4/5 anonim válasza:
Amikor a mosás és a teregetés megoldhatatlan feladat lesz az ízületi fájdalmak miatt 82 évesen, akkor majd te is segítséget kérsz a fiataloktól :-)
5/5 anonim válasza:
Élj gyorsan, halj fiatalon....ismered nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!