Van egy lány akibe beleszerettem de nem tudom hogy jó ötlet e bevallani. Többi lent. ?
Szóval jóideje ismerem de idén lett az osztálytársam és beleszerettem. De tudjátok mostanában a "menőbb" lányoknak általában idősebb palijuk van mert ez a 'trend'.
Egy nagyon aranyos és szép és persze népszerű lányról van szó.
Viszont érdekes jeleket vélek NÉHA felfedezni nála.Pl egyre többször van olyan hogy összeakad a tekintetünk és másodpercekig egymás szemébe nézünk és mindig elmosojodik, elpirul.
Aztán ha alkalma van rá próbál velem valamilyen kapcsolatot létesíteni, legalábbis én így érzem, persze lehet hogy csak túlgondolom a dolgokat.
Na visszatérve a lényegre ugye sajnos nem trend mostanában a saját korosztályod beli sráccal összejönni és ezért nem vagyok biztos a dolgomban.
Félek hogy totál rosszul gondoltam és csak kellemetlen helyzetbe hoznám magunkat és a házralévő négy évünk elég kínos lenne.
Szóval tanácsokra lenne szükségem hogy mit tegyek?
Minden segítséget előre is köszönök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!