Mi legyen a számológépem neve? XD
Figyelt kérdés
Most 8.-ba tanultuk a számológép használatát és szerektnék egy kreatív de egyszerű nevet adni és remélem ebbe vlk tudna segíteni! XD2018. szept. 20. 16:52
2/9 anonim válasza:
Mondjuk "Numera"?
De amúgy valami itt nem stimmel, mert matekhoz a számológépet már 5-6. osztályban bevezetik.
4/9 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, én is azt adnám neki hogy Számológép.
De ha egyedibb kell akkor a Márkája (és a típusa).
5/9 anonim válasza:
Szia!
Ha már számológépnek tituláltad - bár én gyanítom, hogy számítógép akart volna lenni - akkor ABACUS.
Jó, mondjuk ez egy kicsit bonyolult, de az eredeti / kezdeti számológép, ahol kis drótokon, síneken kellett a (színezett fa) golyókat huzigálni, annak ez volt a neve. :D Én is ezen kezdtem el számolni tanulni. :)
7/9 anonim válasza:
Yoda mester:) Itt valaki írta a Numerát, van az az O-zone -szám, hogy Numa-numa, és abból van egy Numa-Numa Yoda -s videó:) Amúgy pl lehetne Alexander is, vagy Salmander:) A Salmander az a HP-ben van ,valamelyik tankönyvet ő írta:) Amúgy lehetne pl István is, vagy Tivadar, vagy Elek, Patrik, Gézus:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!