Hol élnek a kaktuszok? Hol "őshonosak"?
Figyelt kérdés
És szerencsétlen növények.. látnak méhet/dongó vagy nem?2018. szept. 14. 22:45
2/10 anonim válasza:
Cserépben élnek.
Nem látnak méhet.
Nem látnak semmit.
Nincs szemük.
3/10 anonim válasza:
Sivatagi filmekben láttam. Szomjazott az ember, az ivott egy kis kaktusztejet.
4/10 anonim válasza:
Sok helyen élnek kaktuszok. Főleg sivatagos területeken. Miért szerencsétlenek? Persze, hogy látnak méheket.
5/10 anonim válasza:
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2es válaszoló.. már most feldobtad a napom :D
Szerencsétlennek azért írtam öket mert gondoltam hogy valami meleg helyen élnek és tuti melegük lehet
2018. szept. 15. 04:51
7/10 anonim válasza:
Ne már!
Semmi sértődés?
Semmi anyázás?
Meg vagyok döbbenve! :)
8/10 A kérdező kommentje:
Elég butácskán tettem fel a kérdést szoval ha ilyesmi választ kapok.. háát nem csodálkozom :D
2018. szept. 24. 12:00
9/10 anonim válasza:
A kaktusz eredetileg afrikai növény.
10/10 anonim válasza:
Meg amerikai, de az kivándorló volt. A vietnámi kaktuszt Pham Van Dong szokta beporozni. A kaktusznak nincs méhe, ezért azt nem látott, de madár látta kaktusz már volt, csak a mafár nem élte túl, piros pozsgás lett a tolla. A magyarországi indiánok Tollánba vándoroltak ki, és ott találkoztak ezzel a madárral. Ebből alakult ki az ottani madar nyelv.
Már-ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!