Konfliktusom volt a haziorvosommal, a bizalmam vegkepp elszallt. Probaltam masik haziorvoshoz atjelnetkezni, de a elutasitottak, h túl sok a sajat beteg, az orvosi etiket szerint nem iĺik atvenni a masik beteget. Lehetseges ez?
....Lehet,hisz itt vagyok peldanak. Nagyon bánt az egesz tortenet, kivuállo azt is gondolhatja,h szolt a haziorvosom a tobbieknek, h ne vegyenek engem at. De biztos nem errol van szo,mert sohan nem jartam naluk, kolcsonosen nem ismernuk egymast
Rakerdeztem a szabad orvosvalasztasra.Egyikukazt mondta,az csak a szakrendelesekte vonatkozik, a haziorvos korzetesitve van.
A tortentek utan pedig vegszukseg eseten legyen az tp. nincs kihez fordulnom.
Lehet,sot biztos, betegen elkeseredetten felreertheto voltam es a haziorvost hagytam visszaelni a helyzetevel. Rosszul voltam es kihivtam a lakasra.(csinosnak mondott nő vagyok)Ehhez meg hozzajott egy szamomra sok gondot okozo tp-s papir,amit baleseti koddal alĺitott ki,es annyit kertem, adjonk ki uerre a napra sima tpt,hogy elkeruljem a jegyzokonyvezest stb, ami baleseti koddal jar.
Elore koszonom a velemenyeket.
A háziorvost szabadon választhatod.
Az viszont igaz, hogy elutasíthat. Tőlem például nagyjából 50 méterre rendel egy háziorvos, de nem fogad új betegeket, mert sok az idős ember a környéken, és amúgy is nagy a népsűrűség a környéken (lakótelep). Ezért egy másik háziorvoshoz jelentkeztem be.
"Lehet,sot biztos, betegen elkeseredetten felreertheto voltam es a haziorvost hagytam visszaelni a helyzetevel. Rosszul voltam es kihivtam a lakasra.(csinosnak mondott nő vagyok)"
Molesztált?
Konkrétan!? IGEN!
Akkor csak szo.....am le! Mivel én nem akartam. Persze nem tettem meg, de joval tobbet engedtem mint lehetett volna. Semmit nem lehetett volna. Es itt hibaztam
Ezen a telepulesen 6 haziorvos van. 3eleve kiesik annyira gyenge ebbol 1gyerek haziorvos. Tehat marad 3 orvos, ebbol egy akinek a korzeteben vagyok..sajnos...én a masik kettohoz probaltam volna atmenni de nem fogadtak.
Akkor miert haziorvosok? Miert nem korzeti orvos a neve, hisz mast nem fogad, csak a korzetebe valot
És én, most mit csinaljak?!
A torténtek utan, hogy mennek ehhez az orvoshoz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!