Hogyan adjon fel csomagot hogy ne hazhoz hanem az adott telepules postajara erkezzen?
Sziasztok mivel a heten csonagot csak nagyon embertelen idoben tudnek atvenni azt a megoldast gondoltam ki hogy postara kene feladni es ott taroljak par napig aztan reggel nyitaskor elmehetek erte es elhozhatom . Ennek mi a menete? Valaki csinalt mar ilyet? Hogy kell az illetonek feladni a csomsgot hogy a kezbesites ne tortenjen meg hanem csak taroljak a postan 1ejszakat mig en erte megyek reggel?
Elore is koszi
A feladónak postán maradóként kell feladni.
A címzett nevét, ez az adott posta címét kell megadni, ahol átvenni akarja a címzett. Ennyi!
Én ha lehet mindig postán maradóként kérem a csomagjaim. Az esetek többségében kapok emailt és sms értesítőt is ha átvehető a csomagom. Nyilván ezt a feladó intézi.
Ha nincs értesítő, akkor a feladást követően 2-3 napon tuti átvehető a postán. Sikerült???
Első voltam.
Koszonom a valaszokat holnap,holnap utan adjak fel a csomagot csak elore megkerdeztem :)
Koszi meg 1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!