Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy pl. a...

Hogy lehet az, hogy pl. a Keleti pályaudvarnál évek óta feketén váltják a valutát az arabok? Ráadásul a pénzváltó előtt/mellett! Vannak vagy tízen.

Figyelt kérdés
Nekem üzletem van,tisztességesen fizetek egy csomó járulékot,Áfát és egyéb adókat,de ha nem adok blokkot 100 ft-ról,mindjárt többszázezer a büntetés.Ezek az arabok meg egy fillért nem fizetnek be sehova.Miféle országban élünk?Ezeket miért nem ellenőrzi a Nav meg a rendőrség???
2018. szept. 8. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezen erősen csodálkozom. Amióta három lépésenként van hivatalos pénzváltó, azt hittem megszünt a fekete váltás.
2018. szept. 8. 15:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Minden nap kétszer fordulok meg ott,mert vonattal járok.Csak annyit kell tenned,hogy odamész a Change elé megnézni az árfolyamokat,máris szólítgatnak jobbról-balról,hogy inkább velük váltsak,mert jobban járok...Ezelőtt 16 évvel bedőltem a dumának és a Sugár előtt átvertek 50ezer forinttal a r.....k!Hátracsaltak és az utolsó pillanatban kicserélték az előtte megszámolt eurót.Akkor már öten voltak,arabul elkeztek fenyegetni,majd kezembe nyomták a kívül 10 euró,belül papír200-as csomót...2 percel később az arra járó rendőrök konkrétan kiröhögtek!Maga megfizette a tanulópénzt,mondták és továbbmentek.Én meg majd szétrobbantam az idegtől.Na azóta nagyon haragszom rájuk!
2018. szept. 8. 15:56
 3/6 anonim ***** válasza:
A legtöbb valamelyik pénzváltó "embere", azzal számolnak el.
2018. szept. 8. 15:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezekre a pénzváltókra ki van írva két nyelven,hogy hazánkban büntetik az utcai illegális pénzváltást.Ráadásul kétlem,hogy egy pénzváltó iroda ki tud fizetni (még ha feketén is) 10 ilyen csalót.Az napi szinten 150ezer Ft alsóhangon!Hacsak nem pénzmosoda az egész.De valószínűleg egy maffia az egész...
2018. szept. 8. 16:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Na az ilyen boxos képüek érdemelnék meg, hogy kirabolják őket
2018. szept. 8. 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:

78-83 között taxiztam, már akkor tele volt velük a környék.

Úgy látszik, kiírthatatlanok.

2018. szept. 8. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!