Mit csináljak ha hangosan pisilek?
Figyelt kérdés
Tobbszor beszeltuk mar csajokkal hogy olyan rossz mikor bemegyunk egy egy fulkebe es aztan csond lesz utana meg csak a csorgas hallatszik mit lehet ez ellen tenni tudom hulye kerdes de vannak kicsik akik nevetnek rajta es az eleg szavaró mondjuk lehet hogy csak nálunk van ez igy de nincs ra vmi megoldas vagy nemtudom??2018. szept. 5. 22:01
1/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon szexi, ha hangosan pisilsz. Azt jelenti erős a hólyag izomzatod és az intim izmaid. A többi lány csak irigykedik. Inkább abban versenyezzetek kié hangosabb! Mert ha valakié halk az betegségre utal.
2/8 anonim válasza:
Dobálj sok wc papírt a vízbe és akkor nem csobog annyira
3/8 anonim válasza:
Szerelj bele hangrompítót. (Az 1. Embernek igaza volt)
4/8 anonim válasza:
"vannak kicsik akik nevetnek rajta"
Milyen kicsik? Óvónő vagy?
5/8 anonim válasza:
Hogy lehet ennyi baromságot összehozni egy helyre?:DD jót nevettem
6/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ovónő de az szeretnék lenni😀
2018. szept. 17. 16:15
8/8 Kései Sirató válasza:
Engedd meg a csapot, vagy húzd le a WC-t pisilés előtt, ezek hangosabbak és elnyomják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!