Mi az Istent csinaljak? Valaki kerem tud segiteni?
Iskolarol lenne szo, tavaly elkezdtem a telepulesemen belul a sulit ahonnan a szuleim nyaron kiirattak es athelyeztek egyeb okok miatt egy masik telepulesre
Azok az okok megoldodtak es lehetne ra alkalmam hogy ujra beirassanak a regi sulimba, felvettuk a sulival a kapcsolatot es ok aztmondtak hogy nincs mar hely, es meg tankoteles vagyok,ahova most be vagyok iratva iskola azt hosszutavon nembirjuk fizetni, es hianyoznak a regi emberek is a regi sulimbol es nagyon vissza szeretnek menni.
Ilyenkor valaki tudja hogy mit lehet csinalni? Olvastam olyat hogy mivel a korzetemben van a suli es meg tankoteles vagyok ezert helyet kene biztositaniuk. De senki nem mond semmit hogy kihez forduljunk vagy mitcsinaljunk, es egy masik telepulesre az utazast se birnank finanszirozni hosszu tavon.
Sosem irtam meg ide ki semmit de akinek van otlete vagy volt hasonlo helyzetben az kerem segitsen, a jovom forog most kockan konkretan
Es ebben az evben meg tankoteles vagyok.
Nem tudsz mit csinálni,ha azt mondták, hogy nincs hely.
Amit olvastál az részben igaz, de esetedben 99%-ban nem.
Minden tankerületnek van egy hivatalos "gyűjtője". Ide kötelező felvenni téged, ha még tanköteles vagy, de ezek kivétel nélkül nagyon gyenge iskolák.. a nagyon rossz tanulók járnak oda.
Szóval a gyűjtőbe felvesznek, de az nem biztos, hogy a te volt iskolád a gyűjtő.
Lehet odébb 50-100km-el van a gyűjtő.
Ha pedig a mostaniból kiiratkozol, akkor vagy bejársz a messzebb lévő gyűjtőbe vagy megvonják a családit...
Konkrétumokat a konkrét helyzetben lehet írni. Tudni kéne, hogy hol laksz, melyik iskolákról van szó, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!