Hol van a lakás kulcsom?
Vasárnap este bejöttem vele, hétfő reggelre nyoma veszett.
Hol lehet? :c
Szia!
Hát igen, a kulcsok könnyen el tudnak "tűnni", felszívódni. Ülj le valahova, nyugodj meg, relaxálj (ugyanis ha ideges vagy, és erőlteted, tuti nem fog sikerülni), és gondold végig mit csináltál, mikor bejöttél vele az ajtón. Hova tetted, merre mentél?
Én egyszer a hűtőben (!), egyszer pedig a fali szekrényünk polcára betéve találtam meg a kulcsomat. Valamit tettél, közben automatán letetted a kulcsaid, és most nem emlékszel, hogy hova. Képzeletben játszd végig az akkori hazaérkezésed - ha az segít, akár mormold magadban félhangosan - az útvonalat, és közben mit csináltál.
Ha ez sem jön be, akkor ötletem sincs, de egyszer, mikor nem várod, akkor fogsz rátalálni. :)
mindenkinek köszönöm a támogatást, a kulcs meg lett
de azért még van itt valami megmagyarázhatatlan... a kulcsot a szüleimnél hagytam, majd hazajöttem... nem emlékszem hogy jöttem be... az ajtón.
Arra emlékszel, hogy bezártad-e a lakást, mikor elmentél?
Amikor elköltöztem a szüleimtől, hetekig azt álmodtam, hogy nyitva felejtettem a lakást. Volt is, hogy visszafordultam ellenőrizni, nagyon hajtós időszak volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!