Az űrlények ha léteznek azert nem lépnek kapcsolatba az enberekkel, mert nem elég intelligensek?
Remélem eljönnek érted, és felvisznek az űrjárműbe, ahol hiperszuper felszerelésükkel a fejedbe töltik a "A magyar helyesírás szabályai" című könyvet. Ezáltal segítve a mi világunkat.
De erős gyanúm, hogy provokatívan tetteted a hülyét. Inkább szerezz magadnak egy barátnőt, vagy legyen valami hobbid... Ne az legyen a nap fénypontja, hogy este feljössz ide és baromságokat irogatsz.
Szerintem erre még nagyon nem állunk készen, mi, emberek.
Nézd meg, hogy módszeresen levadásszuk-legyilkoljuk szinte az összes állatot a bolygón, sőt, háborúzunk-gyilkoljuk még a SAJÁT FAJTÁRSAINKAT is.
Vagy nem kell messzire menni, csak nézd meg, mit csinálunk a cigányokkal - azért, mert sötétebb a bőre egy kicsit, máris utáljuk, nyomorba taszitjuk (nem adunk munkát), megverjük, gyűlöljük...
Mi lenne, ha az űrlény nem hogy kicsit sötétebb bőrű lenne, de mondjuk 3 szeme lenne? Kapásból kinoznánk, újraélesztenénk, kinoznánk, újraélesztenénk, kinoznánk..?
Ez a faj pusztulásra való a jelenlegi formájában. Remélem erre hamarosan tömegével jönnek rá az emberek és hagynak fel az ész nélküli kitaszitással-agresszióval, vagy ennek a bolygónak bizony végleg annyi. Még az űrlények se menthetnek meg..
"ÚR"lények? Vagy "ŰR"lények?
Egyébként szerintem semmi sem bizonyítja jobban az ÉRTELMES Földön kívüli lények létezését, mint az, hogy soha meg se próbáltak velünk kapcsolatba lépni...
Lehet, hogy jóval túlhaladtak minket és már nem lehetséges a kapcsolat.
Például te sem tudod felvenni a kapcsolatot egy hangyabollyal.
ÚRLÉNYEK
ÚÚÚ ÁLLOMÁS
Kérdezö: nem a Fekete Pákó vagy véletlenül? :D
Egyébként meg röhejes, hogy "űrlények"-nek titulálódik a földön kívüli (értelmes) élet.
Az űrlény az űrben él. Az idegen civilizáció pedig bárhol élhet: élhet csak azon a bolygón, ahol létrejött, kolonizálhatta a környező bolygókat, holdakat, de kolonizálhatta a "mély" űrt is - ebben az esetben tényleg űrlénnyé vált, de semmiképpen nem úgy kezdte. (Nekem ez az űrlény szöveg elég dedós...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!