Ha valaki meleg akkor a fió vagy a lány öltözőben öltözik és melyik wc-t használja? Vagy semmi sem változik?
Ha fiú, akkor továbbra is a fiút, ha lány, akkor a lányt.
Még ha transznemű is akkor is a biológiai neméhez megfelelő öltözőt/wct használja. Semmi sem változik. Elég nagy bajok lennének.
Mellesleg gondolj bele milyen jó lehet nézegetni titokban ha valaki tetszik. ;)
//biszex lány
A szexuális orientációnak a világon semmi köze a nemi identitáshoz. Egy normál meleg férfi egyértelműen férfi, férfinak érzi magát, nyilván a férfiakhoz megy. Ha egyben transznemű is, az persze már más lapra tartozik, de nem azt kérdezted.
A transzneműknél ez megoszlik. Én androgün vagyok, nekem semmi bajom a biológiai nememmel. Gondolom, a semlegesneműeket sem érdekli a dolog. A normál transzneműeknél van gond, ott a megváltozás bizonyos pontján változtatnak, gondolom. Amikor már külsőre eléggé megközelítették a lelki nemüket s nem okoz problémát a dolog...? Nem irigylem szegényeket, ez így komplikált lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!