Ki nyerne a csatában? Itachi vs Minato?
nyilván az ilyen 10 farkú jinchurikik nincsenek benne meg rikudou erejevel felruhazottak..Azért csak ne tudd jobban mint a Naruto írója:D vagy talán te voltál az?
Hamar legyőzték volna Madaraékat Itachival.
Mindegy, hogy az író mit mondott, az nem jelent semmit. Mert meggondolta magát. Ez abból látszik, hogy Itachi meghalt.
Egyébként meg nem hiszem, hogy annyira előre gondolkodott volna, és amúgy sincs értelme, mert te is elismerted, hogy a Rikudou Madara ellen Itachi sem nyert volna. Tehát ilyen szempontból mindegy, hogy élt-e vagy sem.
A franc sem Madara fan. XD De én is írok könyvet, és tudom, hogy milyen egyszerűen meg tudja gondolni magát az ember egy karakterről. Nekem is van olyan karakterem, akit eleinte eleve gonosznak akartam, aztán úgy döntöttem, hogy ő is csak áldozat lesz a végén.
Ha nem hiszel nekem, nincs mit tenni. De olyan válasz nem létezik egy írótól, hogy "Túl op volt, és nem lett volna érdekes a harc." Aki rendesen kidolgoz egy karaktert, az nem mondd ilyet. Sokkal valószínűbb a másik teória, miszerint Itachi eleinte gonosznak lett szánva(ahogy az én karakterem is), de az olvasók/nézők túlságosan megkedvelték, ezért kicsit szépítettek a sztoriján, aztán visszahozták az Edo Tensei-jel, csak hogy tisztességesen elbúcsúzzon Sasukétől. És ha ott maradt volna, akkor máshogy hatott volna a motivációjára, ezért tűnt el ismét. De mindegy, legyél akkor Itachi fan, a tények úgyis ellened szólnak. :D
Ja és tartsd észben, hogy ha Itachi erősebb lenne Madaránál, akkor erősebb lenne Obitonál is és Peinnél is, és akkor semmi oka nem lett volna kémkedni az Akatsukinál, mert egyesével elintézhette volna őket.
XDDDDDDD
Itachi alapvetően erősebb volt Pain-nél és Obitonál is :D
Obito félt Itachitól.
2 Paint meg le is gyozte Itachi:D Az erősebb formájában.
akik ellen naruto és killer bee is kikapott volna :D ..
csak azért verte le az amaterasut magáról mert edo-s zombi volt egyébként nem rakódott volna össze megint :D
Az meg megint másik tény hogy az egész akatsukival nyilvan nem bírt volna :D. de 1v1-be verte volna mindet, sőt egy kakuzu,hidan,deidara, sasorit is elvitt volna egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!