Mit szoktatok (volt) csinálni órák közti szünetben?!
Sohasem tudtam igazán mit kezdeni magammal, csak tengek-lengek ilyenkor, és tök cikinek érzem, számolgatom a perceket, hogy mikor csengetnek már be.
Tudom, hogy ezzel inkább fordítva szoktak, lennni, de mégis: már nagyon régóta nyomaszt ez a probléma, már-már félek a szünetektől. Minden ötletre, tanácsra kíváncsi vagyok, meg hogy van-e valaki hasonló helyzetben.
Előre is köszi mindenkinek, aki válaszol
Mi kártyázni szoktunk.
Vigyél kártyát valakit csak találsz aki szeret játszani , akár pár forintba is mehet a játék (így tuti találsz ) , aztán meglátod már az óra végét fogod várni :D
Szia! Nem tudom hányadikos vagy, de én eddig hasonló helyzetben voltam, mint te. Most hetedikes vagyok, de hirtelen nagyon megszerettem az osztályomat és nagyon jóban lettünk. Nem tudom a ti sulitokban mennyire engedett a telefon, de ha lehet, akkor telefonozz. Pörgesd át az instát, stb. És menj el a mosdóba plusz vásárolj valamit a büfében. Készülj a következő órára. És próbáld meg átállítani a gondolkodás módodat. Hidd el egyedül is tök jól el lehet lenni. Egy idő után már fel fognak rád nézni emiatt, hogy te egyedül is jól vagy és pont ezért fogják a társaságodat keresni.
Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!