Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » FOCI. Na akkor mi is az a les?!

FOCI. Na akkor mi is az a les?!

Figyelt kérdés

Női észjárással légyszi.

Ez annyira fura. Szóval nagyon sokat nézek focit, imádom. És most a VB még többet nézem, a képernyőről szinte levakarni sem lehet. De még mindig nem értem mikor van les.. Mindenki máshogy magyarázza és mindig mást mondd...

2010. jún. 21. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor van egy játékos lesen ha a labda elugrásának pillanatában minden ellenfél mögött áll (kivéve a kapus).Röviden lebutítva ennyi :D
2010. jún. 21. 22:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Magyarul a 16-os? vonalon belül nem lehet ellenfél a pályán, ha nincs ott hazai játékos is?!
2010. jún. 21. 22:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ennél egyszerűbb magyarázatot senkitől sem fogsz hallani. =D

Van egy bolt, ahova csak úgy juthatsz be, ha felmutatod a pénztárcádat a kigyúrt, 4 méteres biztonsági őrnek. Ebben a boltban 90%-tól kezdődnek a leértékelések. Igen ám, de kint hagyod a pénztárcád, ezért szólsz a barátodnak, hogy dobja már be. Ő dobja is, de a 4 méteres biztonsági őr pont közöttetek állt, így simán elkapta, és te nem fogsz semmit sem venni. Másnap újra megpróbálkoztok. Az akciók még jobbak. Te megint elfelejted a pénztárcád, de mielőtt a férjed dobná, a biztonsági őr elé vágsz, elkapod, és beszaladsz a boltba a pénzeddel együtt. =D

Szóval, ha a passz pillanatában a játékos az ellenfél védői mögött helyezkedik, és úgy kapja a labdát, az a les. =)

2010. jún. 21. 22:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi szépen! :D
2010. jún. 21. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:
26%
Amikor a pedofil kapus lesi a kislányokat
2010. jún. 21. 22:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Csak nem nézted a Hazudj, ha tudsz c. sorozat mai epizódját?!

Ha Ha

2010. jún. 21. 22:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Én néztem:) De nem volt pedo, csak elnézte az évjáratot:)
2010. jún. 21. 23:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Na de nem csak a főszereplő volt ám a buliba.
2010. jún. 22. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!