Találtam egy antibiotikumot, amire rá van írva, hogy 2016. 09.23 Bevettem. Ez mit jelenthet?
Ez azt jelentheti, hogy hülye vagy. Antibiotikumot önszorgalomból soha nem veszünk be. Lejárt szavatosságú gyógyszert meg egyáltalán nem!
Orvos sem ír fel antibiotikumot, csak ha nagyon elkerülhetetlen. Legalábbis a normális.
És mégis milyen panaszt orvosolnál vele? Bakteriális fertőzések ellen van, s aligha hiszem, hogy önmagad meg tudod állapítani, hogy neked ez a bajod.
Ha szarul vagy, s rosszabb az állapotod, mint előtte, akkor indulás az ügyeletre (de legalább hívd fel, mond el mi bajod, mit tettél, mi változott).
A rezisztens baktériumtörzsek kifejlődéséért okold magad, én is téged okollak!
No és azok a sokak, akiknek nem használ az antibaci gyógyszer.
.
Antibiotikumot nem 'vesz be' józan gondolkodású ember, mert tudja, hogy KÚRASZERŰEN kell használni, a kúrát akkor is végigvinni, ha látszólag már tünetmentes az illető!
.
Gondolkodni tudó semmiféle két éve lejárt gyógyszert nem vesz be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!