Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan vehetném rá a anyukámat...

Hogyan vehetném rá a anyukámat hogy pct csináltassak? (tobbi lent)

Figyelt kérdés

Szeretnek orr pct de o nagyon nem engedi. Mivel tudnam ravenni?

16/L

2018. szept. 1. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Olyan érvet hozol fel neki amitől ő is pozitív színben látja a dolgot vagy azonosulni tud vele hogy te miért szeretnéd. Például kihívónak, bevállalósnak akarod a férfiak előtt feltüntetni magad, hogy a figyelemfelkeltés kedvéért az elfogadottabb testmodifikációkat is elvégzed.
2018. szept. 1. 19:46
 2/6 0110_fighter válasza:

Szia én megkértem anyum hogy sajátpénzből hadd építhessek magamnak eggyet kb 2 nap alatt bele ment ha bele menne hogy magadnak építsd meg akkor írj nyugodtan és segítek hogy mit kell venni mi menyit ér kb és hogy minden klappoljon mindennel

16/F

2018. szept. 14. 23:24
 3/6 0110_fighter válasza:
Szia a 2. vagyok ha megfelelő érveket hozol fel akkor biztos hogy meg engedi.Egyébként ha teszel valamit az ügy érdekében valami kis pluszt nyújtassz nekik biztos meg engedik. De egyébként attól is függ milyen pc kéne Gamer,irodai,tervező,vagy egy olyan ami visz játékokat de nem annyira nagyon komoly gép
2018. szept. 17. 21:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Szia 2. Nem a pc jatekrol van szo hanem a piercingrol :)
2018. szept. 18. 05:38
 5/6 0110_fighter válasza:
ja hopika :DDDD
2018. szept. 21. 17:48
 6/6 0110_fighter válasza:
ez esetben ha piercingről van szó akkor csak mond nekik hogy ha lenne akkor jobban érzenéd magad a bőrödben de atztól is függ hogy milyen piercinget akarsz karikát vagy csak azokat a kis gömb alakú valamiket nm igazán értek a piercingekhez xD
2018. szept. 21. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!