Vettem egy viperát a zshop-tol. Nem bizok abba hogy eredeti nem is szeretném tesztelni mert Ha bem eredeti csak össze, Törne! Honnan tudjam hogy eredeti?
Nincs igazán olyan, hogy eredeti. Valamikor a határőrök használták, teleszkópos tükörtartónak hívták, ha jött egy autó kicsapták, felcsavarozták a végére a tükröt és alá néztek van-e ott valami. Utána rájöttek, hogy kis helyen elfér, ütésre alkalmas, tök kompakt fegyver. A vipera név gondolom onnan jött, hogy a kígyó támadás előtt összehúzza magát, majd hirtelen kiegyenesedve csap le áldozatára.
Nem egy bonyolult szerkezetű dolog, 3 részből áll melyek egymásba beleillő vasrudak végükön olyan kúpkialakítással, hogy egymásba tudjon szorulni. Erősségét az határozza meg, milyen fémből készült. Ha nem valami keményebb acél, akkor se törne össze ha esetleg rossz lenne a kúpkialakítás. Nyugodtan próbáld ki. Nem is értem, hogy gondoltad az összetörést.
Most utánanéztem a jogi dolgoknak mert én úgy tudtam sem árulni, sem tartani nem szabad, kiderült, hogy mégis. Utcára mindenesetre ne vidd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!