19 napja Pestre érkezett a csomagom, azóta nincs hír róla?
$79.99 értékben rendeltem egy csomagot ebay-ről, és DHL-lel lett feladva (sajnos). 3 nap alatt Pestre érkezett, pontosabban augusztus 11-én, azóta nincs hír róla a nyomonkövető oldalak szerint sem, a magyar szerint meg főleg. Az ebay, a dhl és még pár másik csomagkövető szerint Ferihegyen van a csomag, de a magyar posta csomagkövető szerint még csak feladták.
Ezt mutatja a többi oldal:
Aug 11, 2018
2:24
PM CEST
BUDAPEST, HU
ARRIVAL AT DESTINATION COUNTRY – TRACKING UPDATES MAY END HERE, DELIVERY SHORTLY
Aug 7, 2018
5:46
PM HKT
Hong Kong, HK
PROCESSING COMPLETED AT ORIGIN
10:08
AM CEST
Deutsche Post Singapore, DE
PROCESSED AT EXPORT FACILITY
9:51
AM HKT
Hong Kong, HK
PROCESSED
9:23
AM HKT
Hong Kong, HK
ARRIVAL AT DHL ECOMMERCE DISTRIBUTION CENTER
7:14
AM CEST
MT Hongkong, DE
PROCESSED AT EXPORT FACILITY
Aug 5, 2018
10:51
AM HKT
HONG KONG
EN ROUTE TO DHL ECOMMERCE DISTRIBUTION CENTER
10:42
AM HKT
HONG KONG
ELECTRONIC NOTIFICATION RECEIVED: YOUR ORDER HAS BEEN PROCESSED AND TRACKING WILL BE UPDATED SOON
Írtam a magyar postának is, semmi érdemlegeset nem tudtak írni, csak annyit, hogy szerintük még nincs az országban. A feladó meg dióhéjban annyit írt vissza, hogy várjam meg határidőt (szeptember 24, ami szerintem kicsit sok, tekintve, hogy már 19 napja Pesten van). Valószínűleg áfát fizetnem kell majd rá, de még arról sem küldtek se sms-t, se e-mailt. Normális, hogy ilyen hosszú ideje vergődik Pesten? Mással is már volt ilyen? Eddig bármit rendeltem külföldről, sose tartott ennyi ideig míg kihozzák miután meg az országba érkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!