Vajon neki fel sem tűnt, hogy meghízott?
Vajon neki fel sem tűnt, hogy meghízott? Lehet,hogy ö észre sem vette,hogy meghízott? - Ha csak nem fatorexiás, biztos észrevette
És mitől hízott meg? - Pajzsmirigy túlműködés... Vagy túlterheltség és az ebből fakadó az "étrendre oda nem figyelés" (pl egyetemen én is rendzsertelenül étkeztem és az ételek minőségére se figyeltem)... Vagy depresszió... stb
titeket nem zavarna hölgyeim,ha meghíznátok? - De, de más az, hogy én az adott súlyfelesleggel még elfogadom magam meg más az, hogy kb a boltba is nehezemre esik lemenni, olyan kórosan vagyok elhízott.
Pedig mìg vèkony volt,mindíg takarta magát,nem hordott csinos ruhát. - Lehet kissé "bögyösödött" , formásabbnak érzi az alakját - lett kiss melle, formásabb ülepe, stb stb és a deszka helyett most nőnek érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!