Vaktában gépelni nemigen tudók! Hogyha erre a kérdésre úgy válaszoltak, hogy nem nézitek a billentyűzetet és nem töröölteök akkor mi jön ki?
Figyelt kérdés
Na ls én nekem ez jon ki méf mér rk eléffé br br belekotte,.2010. jún. 21. 13:53
11/19 anonim válasza:
jó nem nézek oda...így jó?:D
pár éve gépelek egy keveset így már megy ez is:D
12/19 anonim válasza:
én nem ridok sajnos vajkon gépelno de már tanuiénpm stőbal nem soplára rofpb gpgph
na sóü etzt nem, nagyon lejetz elolvasnhi de atéer valami ilyesmi a betől geléyzehze ga nem is től őpo
fú tok hő lesz gha béfre megtanulok vakon gée
13/19 A kérdező kommentje:
Nézzétek én tavaly üra igy belejöem xd
2011. dec. 8. 13:50
14/19 anonim válasza:
Ém tavaly üta sokar fejlődtem, legalávvis aut hittem, de ne,m :D
15/19 A kérdező kommentje:
Xd én elág sokat fejlódtem szerintem :DD
2011. dec. 9. 19:37
16/19 anonim válasza:
Én már megszoktam azt, hogy nem nézek oda, sőt, oda se tudnék, mert az asztal alatt van egy kis 'fiókon' :D sokszor próbáltam úgy, hogy direkt odanézek, de úgy csak elrontottam az egészet... Infosuliba járok, szóval ez nálam amúgy is alapnak kell lennie. :D
17/19 A kérdező kommentje:
Na lám, most nem nézek oda, és így tudok gépelni:PPPP Tök ügyi lettem:)
2012. júl. 14. 13:30
18/19 anonim válasza:
De jó én most nem nltzek oda, de méf mindif nem megy xD atéert üróéök gohy balakinek sikerül.
Azt akartam írni, hogy
De jó én most nem nézek oda, de még mindig nem megy xD
azért örülök, hogy valakinek sikerül.
19/19 anonim válasza:
Na kérdező, tényleg ügyi lettél :P:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!