Kell nekünk ez? Szavazzatok hát ha eltörlik!
Figyelt kérdés
Kell nekünk az hogy pontozás legyen??
Kell nekünk a toplista??
Akinek nem kell írjon válaszba egy indokot vagy elég ha leírja hogy nekem sem kell és hát ha észre veszik !
2010. jún. 21. 13:33
1/12 anonim válasza:
Semmi értelme ennek a kérdésnek, úgysem veszi észre senki, vagy ha igen leszarja.
Nekem különben is KELL.
Kérem, aki erre jár, szavazzon LE! Ne fel, hanem LE. Kösz.
2/12 A kérdező kommentje:
Okcsá:)
2010. jún. 21. 13:40
4/12 anonim válasza:
De igenis kell. Mi van akkor ha egy kisgyerek valamire választ keres, és kap egy választ ami nagy hülyeség, de nem tudja hogy hülyeség. Na itt jó a pontozás. Ha látja hogy a válasz írója hány %-ban ad pontos válaszokat talán rájön, hogy nem kellene rá hallgatni. Politika az egy más kérdés. Ott nem kelle pontozás.
5/12 A kérdező kommentje:
de itt vagyok én.. tegnap még 87% os voltam.. ma meg 40 valamennyi köszönhető annak hogy beírtam hogy nem kéne debil kérdéseket fel tenni..
2010. jún. 21. 14:02
6/12 anonim válasza:
Kell, mert ha valaki hülyeséget ír, akkor az meglátszik a válasz hasznosságán.
Kell, mert ha valaki 0%-on áll, akkor az nem valami megbízható válaszokat ad.
7/12 anonim válasza:
Vannak témák, amiben a többség téved, ott a pontozás megtévesztő, de mégis mindig jó tudni a többség véleményét.
A toplistának nem látom értelmét.
8/12 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm én mindenkit fel pontozok kivéve az elsőt (ő kérte):D:D:)
2010. jún. 21. 14:38
9/12 anonim válasza:
Kaptam én már hasznosabb válasz aki 54%, mint a 94%volt.
10/12 A kérdező kommentje:
Ez így van
2010. jún. 21. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!