Mit gondolsz ezekről a rajzokról? (képek)
Ha már felnőtt vagy és a magad örömére csinálod az nem baj, de ne akard másokra erőltetni.
Igaz persze, hogy ennél silányabb képpel is lehetett világhírnevet szerezni.
Az idő majd kimunkálja a sikert, vagy nem.
Küld el ide, lehet, hogy sikered lesz: galeria.lap.hu
Szerintem szépek! Csak így tovább! ;)
F/19
nagyon ügyes vagy!!
a második nagyon bejön nekem..
meg a törp is..
de végülish mindegyik..
kivéve a festettek mert azokba szerintem semmi különleges nincs...bocsi,én nem sértésnek csak építő kritikának próbálom ezt mondani..
köszönöm szépen :) persze kritikát is fogadok !
van olyan rajz ( 2., festettből az 1.) ami még suliba kellett :)
a 2. festett kép az pedig csak ilyen szín pacák :) véletlenül amikor festeni akartam ráfröcsköltem egy lapra és jött az ihlet :D
Szerintem is jók lettek a rajzok.
Vannak köztük könnyebbek is,de kell olyan is.
Megkérdezhetem hány éves vagy?Mert az évek folyamán úgy is sokat fog javulni a tudásod.Vagy nem is tudom,hogy mondjam:DEgyre tehetségesebb leszel.Sok sikert a további rajzaidhoz is!
15/L
ősszel leszek 15 :)
és köszi :)
Sok gyakorlással még akármire is viheted. Ennyi idősen én is így rajzoltam. Így azt kell mondanom, nagyon kezdő vagy még. Színtanulmánynak jók a festményeid, esetleg háttérnek egy későbbi munkádhoz. Ajánlom, töltsd fel ide:
Így minden rajzodhoz megfelelő kritikát és segítséget fogsz kapni.
üdv, egy valaki, aki rajzból akar megélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!