Ha meglazult a lencse és acsavar mit lehet vele tenni? Meglehet csináltatni és kb mennyit kérnek érte
Árat mondani senki nem fog tudni, mert az mindenhol más.
Ha a meglazult csavar miatt "lóg" a lencse, akkor azt egy ügyes kezű ember házilag is meg tudja szorítani. Mármint ha van kéznél pici fejű csavarhúzó, vagy egy megfelelő élű pl. kés.
Szia!
Nekem is állandó probléma volt, hogy kilazult a kis csavar, sőt, még a lencse is kiesett emiatt a szemüvegemből.
Nekem ugyan van mini csavarhúzó készletem - tanulva az addigi hibákból -, sőt apró csavarjaim is vannak, mert azok is képesek szőrén - szálán eltűnni, DE van egy trükk erre a problémára. Ha már te magad, vagy az optikusnál helyrehozták a problémád, egyszerűen csak tégy a kis csavar fejére egy kis átlátszó körömlakkot! Soha többet nem fog csak úgy kicsavarodni a kis csavar!
Egyébként egy ilyen "javításért", nem szoktak pénzt kérni. Talán akkor, ha pótolni kell a miniatűr csavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!