Mono11 kérdése:
Hasznos vàlaszok szoktak èrkezni a gyakori kèrdèseken?
Figyelt kérdés
2018. aug. 19. 00:17
3/10 anonim válasza:
Persze, szoktak, de sok a troll és a bunkó. Ha jót akarsz, a politika és gyerekvállalás részleget kerüld el.
4/10 anonim válasza:
vagy igen ,vagy nem .vegyes kategoria.
5/10 anonim válasza:
Vannak hasznos válaszok, de sokan csak azért járnak fel hogy vadidegeket ri.bancozzanak le...
7/10 anonim válasza:
Vannak jó hasznos válaszok. De van ahol a válaszoló troll, vagy épp nem az csak fogalma nincs az adott témában, de ő mindenkinél okosabb. Vagy egyszerűen csak vadbarom. Ugyanez a kérdezőknél: troll, vadbarom, tudálékos hülye (minek kérdez?)
Kategóriától és nyári szünettől függ hogy mennyire lehet normális kérdést látni, vagy mennyire kapsz normális válaszokat.
Összességében én eddig a családi, állat és emberek kategóriában tettem fel kérdést és relative hasznos válaszok jönnek, jöttek.
8/10 anonim válasza:
A kérdéseimre igen... bár én nem is kérdezek kamuhülyeséget, vagy olyasmit, ami irtó nagy blődség :D
9/10 anonim válasza:
Kérdéstől, témától is függ.
Sokan unatkoznak és nem valós kérdéseket írnak ki vagy nem valós válaszokat adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!