Miért dagadt fel a szemem és a szám a Helia D krém használatától?
Lehet, hogy allergiás reakciót váltott ki a krém használata?
Vagy valamelyik összetevőjére vagyok allergiás?
Volt már valakinek ilyen tapasztalata?
Köszi a válaszokat!
Az biztos nem kenem be az arcomat többet ezzel a krémmel.
Ha van rokonom akinek ez a krém bevált, akkor oda adom neki.
Nagyon száraz az arcbőröm, és ezzel a krémmel szerettem volna hidratálni. De ez nem jó ezek szerint.
Erről a krémről van szó:
Szia!
Valószínűleg igen. Valamelyik összetevőre lehet allergiás.
Használj micellás arclemosót, az nagyon jó a száraz, érzékeny bőrre, és keress olyan krémet, ami hypoallergén, és akár illatmentes. Én a DM-ből szoktam vásárolni, nagyon jó - és megfizethető - saját márkás krémeik vannak, száraz, vízhiányos bőrre is.
((Mellesleg sosem használtam a Helia-D márkát, túl drágának találtam. Minőségben van jobb, és olcsóbb.))
Lehet, hogy tényleg allergiás vagy valamelyik összetevőjére.
Illetve ha első, egyedi esetről, és nem ismétlődő esetről van szó, akkor még az is benne van a pakliban, hogy nem a krémtől dagadt fel a szemed, hanem a krém használatával egyidejűleg, de attól függetlenül. (Pl. tegnap megfogtam egy almát. Fél perccel később belenyilallt a fájdalom a hüvelykujjamba. De nyilván nem az almától nyilallt bele. Az ok-okozatiságot és az egyidejűséget könnyű összekeverni.)
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Mindenképp kipróbálok valami másfajta krémet, amit ti javasoltatok!
Valószínű, hogy a Helia D krémtől dagadt fel az arcom és a szemem, mert már ez a második eset (mint ahogyan most is), más valaki javaslatára vettem meg a Helia D krémet.
....és most is ugyanúgy jártam mint akkor.
Igen, hallottam már a kamilláról is, hogy allergiát okozhat.
A DM krémet ki fogom próbálni, mert hallottam másoktól is, hogy jó krémeket forgalmaznak!
Köszi szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!