Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Nemrégiben vásároltam 1 régi magyar katonai kulacsot. Bár Ahhoz képest hogy régi Egyáltalán nem tűnik használnak. vásárlás után rögtön ki tisztítottam. túrázáshoz szeretném használni Szerintem jól néz ki Meg lennék vele elégedve ha ivás közben nem lenne a víznek furcsa fémes íze Többszöri tisztítás után is megmarad az íz sajnos nem tudok vele mit kezdeni igaz Nem volt drága de nem szeretnék tőle megválni esetleg hogyan lehetne lekezelni valamivel Vagy kitisztítani hogy ez a fémes íz eltűnjön?2018. aug. 13. 19:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!