Vannak még teljesen magyar vérű magyarok Magyarországon? Miután a törökök 150 évig bent voltak az országban?
És amikor Erdély is Magyarországhoz tartozott? Szóval ebben ne legyél annyira biztos.. (I. válaszoló)
Amúgy nem tudom... én tudom, hogy bennem német vér is csordogál, mert valamelyik nagyon-nagyon régi ősöm német-féle volt, de ő is csak részben.. szóval bonyolult ;)
Hogy lenne már. Nem a törkök miatt, nem létezik olyan ember a világon, akinek a felmenői között ne lenne egy csomó nem magyar származású.
Egyébként meg. 150 év nem 2-3 generáció, okoska. 17-20 évesen szült egy nő akkoriban először, akárhogy is végzem a matekot az 8 generáció.
A másik meg az, hogy nem kellett a törökkel összebújni, ugyanis a megszálló hadseregek férfi tagjai eszeveszettül erőszakolták még a huszadik században is a megszált területek női tagjait.
Amúgy sem kellettek a törökök, mert létezik kereskedelem, bevándorlás, kivándorlás, rengeteg háború, más megszállás, etc etc.
Nincs...
Csak az első ősökre kell gondolni és arra, hogy régen nem volt magyar vagy német, szóval bárki bárkivel fogantathatott gyermeket, de erre ugye sose jövünk rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!