Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek hol könnyebb...

Szerintetek hol könnyebb dolgozni, KFC-ben vagy a Mekiben? A Meki ugyan olyn pörgős és stresszes mint a KFC?

Figyelt kérdés

Én most KFC-nél dolgozom 3 napja, de már tele van vele a f****om! Állandóan pörögni kell figyelni kell, hogy melyik húst hogy panírozod,mert mindengyiket máshogy kell, hány perce van kint, az időd folyomataosnan figyelni kell meg át állítani, plusz a fagyasztóból cipelni dolgokat. Az egyik kolegámmal majdnem összeverekedtem mert, álandóan beszólogat meg pattok, ossza az észt, hogy ez így nem jó, meg mit bénázol stb, azt ha visszaugattam még rám szol, hogy takarodjak el innen mintha ő lenne a főnök! Hajszálhílyán múlt hogy ne verjem telibe a gyereket mert nagyon íritáló és mindenkivel ilyen... Már kikészülök idegileg!... Szerintetek a Meki ugyan ilyen szar? Ugyan ennyi hülyeségre kell figyelni, meg ugyan ilyen stresszes? Ha átmennék oda, akkor csederből vederbe mennék? Van valakinek személyes tapasztalata?

A válaszokat előre is köszönöm!

2018. aug. 9. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
A másikban legalább nem kell panírozni. Egy stresszel kevesebb.
2018. aug. 9. 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Csederből vederbe, ahogy írod. Bár nem dolgoztam KFC-ben soha, de mekiben igen, most is ott tolom. Igaz, fillérekkel jobban fizet mint a KFC, de tulajdonképpen ezt a pénzt megkeresheted árufeltöltéssel is.
2018. aug. 10. 13:19
 3/4 Tóth Renátó válasza:
Felejtsd el mindkettőt,ugyan olyan rohadt szar kizsákmányoló gyorsétterem.Próbálj egy log központba bekerülni Komissiózni,ott kicsit másabb a légkör,bár stresszes,de mérföldekkel több pénzt tudsz keresni ugyan annyi munkával(gondolom rahedlit túlórázol).
2018. aug. 11. 02:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyenlőre még újonc vagyok, és betanulási időn. Hála Istennek egyenlőre nem kell túlóráznom, de őszintén nem is nagyon szeretnék.... Ìgy is épp eleggé, stresszes fárasztó és kimerítő ez a munka.... Lehet váltanom kéne mihamarabb...
2018. aug. 11. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!