Szerintetek hol könnyebb dolgozni, KFC-ben vagy a Mekiben? A Meki ugyan olyn pörgős és stresszes mint a KFC?
Én most KFC-nél dolgozom 3 napja, de már tele van vele a f****om! Állandóan pörögni kell figyelni kell, hogy melyik húst hogy panírozod,mert mindengyiket máshogy kell, hány perce van kint, az időd folyomataosnan figyelni kell meg át állítani, plusz a fagyasztóból cipelni dolgokat. Az egyik kolegámmal majdnem összeverekedtem mert, álandóan beszólogat meg pattok, ossza az észt, hogy ez így nem jó, meg mit bénázol stb, azt ha visszaugattam még rám szol, hogy takarodjak el innen mintha ő lenne a főnök! Hajszálhílyán múlt hogy ne verjem telibe a gyereket mert nagyon íritáló és mindenkivel ilyen... Már kikészülök idegileg!... Szerintetek a Meki ugyan ilyen szar? Ugyan ennyi hülyeségre kell figyelni, meg ugyan ilyen stresszes? Ha átmennék oda, akkor csederből vederbe mennék? Van valakinek személyes tapasztalata?
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!