Gearbest-en EU express és EU priority line milyen gyorsan hozza ki az árút (telefont)? Mennyire biztos, hogy meg is jön? És mennyire szoktak sérült lenni?
Nincs melléírva? Eddig akárhonnan rendeltem, mindig kiírták a becsült szállítási időket és csak ezekre hagyatkozhatsz (becsült = nem kötelező megkapod ebben az időben, csak az átlagos idők ennyik szoktak lenni).
Expressz kézbesítéssel ami nem is a postával szórakozik, garantál hogy megjön. Egy terméket sem akar az eladó veszteségesen eladni, így a szükséges és elégséges módon be vannak csomagolva a termékek.
Elég, ha itt olvasgatsz. Ha EU P.L. szállítás, akkor az egyenlő a Feucht-i elosztóval, meg a DHL Deutche Post-tal. Igazi bermuda háromszög rengeteg csomag tűnik ott el. Keress rá ezen a fórumon arra, hogy "Feucht" nem fogsz hinni a szemednek...
Szóval inkább kétszer gondold át azt a Gearbestes rendelést... Ja meg a visszatérítés sem egyszerű, még ha volt is biztosításod.
Soha ne vásároljatok a Gearbesten. Vettem egy telefont, 4 hónap után sem érkezett meg, a csomagkövetés szerint Németországból sem távozott még el.
Kértem egy refundot, de 3 hétig csak annyit mondtak, hogy várjak türelemmel stb. Mondom ez így már nem deal, 1/4-ed évvel azután már itthon olcsóbban megkapom hazai garanciával a terméket, kérem vissza a pénzt.
Erre közlik, hogy annak csak a felét adják vissza, azt is csak ilyen levásárolható kupon formában. Szánalom, nem éri meg ez a kínai gagyilutri. Sajnos nem egy Ebay.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!